onsdag den 26. februar 2014

Fantastisk gulerodskage med osteglasur


Til en rund springform skal du bruge:

  • 200 g. brun farin
  • 1,5 dl. rapsolie
  • 3 æg
  • 200 g. mel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 tsk bagepulver
  • 1,5 tsk. kanel
  • 300 g. revne gulerødder 

Osteglasur
  • En halv pakke flødeost fx philadelphia
  • Flormelis - cirka mellem 200-300 gram
  • 1 spsk. citronsaft

Farin, olie og æg piskes sammen. Mel, vaniljesukker, bagepulver og kanel tilsættes og til sidst blandes gulerødderne i. Dejen hældes i formen og bages ved 180 grader i cirka 35 minutter.

Ost og citronsaft røres med flormelis, lidt af gangen, indtil den er fast eller har den ønskede konsistens. På billedet har jeg brugt lidt rød og gul frugtfarve for at få den orange farve. "Roserne" er lavet med en alm. stjernetyl i en sprøjtepose.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar