onsdag den 2. marts 2016

Vegansk indisk kikærtecurry



Til 4-6 personer:

1 løg
3 fed hvidløg
Cirka 20 g frisk ingefær
2 spsk rapsolie eller kokosolie til stegning
Krydderier: 1 tsk stødt koriander, 1/2 tsk kanel, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk peber, 1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1 spsk sukker
5 mellemstore kartofler 
1 dåse kokosmælk light
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kikærter 
1 dåse grønne linser 

Løg hakkes. Hvidløg og ingefær hakkes fint. Olien varmes op i en gryde eller wok og løg, hvidløg og ingefær tilsættes. Tilsæt krydderierne og rør det hele sammen. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og kartofler. Tilsæt salt og sukker. Lad retten simre i 25 minutter, og sæt eventuelt ris over imens. Tilsæt derefter linser og kikærter (drænet for vand) og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag retten til med salt og krydderier. Serveres med ris eller naanbrød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar