søndag den 29. september 2013

Trøffelkugler med dadler og kakao


Du skal bruge:
  • 200 g. dadler uden sten (helst dem, der ligger i en papæske i supermarkedet) 
  • 3 spsk. kakao
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 appelsin
  • Lidt hakkede mandler, til at rulle kuglerne i (jeg brugte mandelsplitter, og jeg havde ristet dem lidt på panden først)
Appelsinen presses. Dadler, kakao, kokosolie blendes med lidt appelsinsaft indtil det har den konsistens, du helst vil have. Jeg kan godt lide de er meget bløde og klæbrige. De rulles til kugler og trilles i mandler. Kuglerne kan opbevares på køl for en lidt fastere konsistens. 

Tip: Hvis du tilsætter lidt mere appelsinsaft til blandingen, kan du lave den om til choko-smørepålæg i stedet for trøffelkugler. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar