fredag den 4. oktober 2013

Mysligrød m. æblekompot og kanel


2 pers. 

Grød:

  • 2-3 dl. mysli
  • 3 dl. mælk eller vand
  • Lidt salt
  • 0,5-1 tsk. kanel
Kompot:
  • 1 æble til kompot 
  • 1 tsk. vaniljesukker
Pynt:
  • Hakkede og ristede mandler 
Mysli koges op med vand/mælk under omrøring. Der tilsættes evt. lidt ekstra væske undervejs, da grøden hurtigt bliver tyk (ligesom havregrød) Til sidst smages grøden til med salt og kanel. 
Kompotten kan laves imens eller dagen før - jeg kan godt lide at spise den kold på varm grød. Æbles skæres i mindre stykker og ligges i en gryde, som fyldes med vand til det netop dækker æblerne. Æblerne koges møre og stampes til mos med et piskeris. Kompotten smages til med vaniljesukker. 

Jeg serverede grøden som på billedet med en rest blommemarmelade på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar