tirsdag den 24. november 2015

Fyldte peberfrugter med kylling og ost


Til 4 fyldte peberfrugter skal du bruge: 
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g. hakket kylling (eller oksekød) 
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 stor gulerod
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 spsk. pikantost
  • Salt og peber
  • Evt. lidt stødt chili
  • 4 spsk. revet cheddarost
  • 4. peberfrugter
Løg og hvidlød hakkes fint og steges i varm olie i en gryde. Kyllingen tilsættes og brunes. Gulerod rives og tilsættes. Lad det simre til kødet er gennemstegt. Til sidst tilsættes kidneybønner og pikantost og fyldet smages til med salt, peber og chili. 
Peberfrugternes top og kernehus fjernes. Fyldet tilsættes, og der drysses med revet cheddarost. Peberfrugterne bages i ovnen på 180 grader varmluft til osten er gylden.
Kan serveres med en grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar