tirsdag den 24. november 2015

Proteinpandekager og banan-nicecream med chokolade og lakrids


10 små pandekager - cirka 3 portioner

  • 50 g. Nutramino proteinpulver m. chokolade og banan
  • 60 g. havregryn
  • 50 g. skyr naturel eller hytteost
  • 80 g. Minimælk
  • 2 hele æg (mellem str.)
  • 100 g. banan
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • Lidt flydende sødemiddel
  • Lidt rapsolie til stegning
Alle ingredienser blendes sammen og smages til med flydende sødemiddel. Pandekagerne steges gyldne i olie (eller uden olie på en god pande) ved medium/lav varme (de kan ikke tåle lige så høj varme som almindelige pandekager!) 
De kan evt. spises med lidt sukkerfri marmelade eller nicecream som på billedet.

Næringsindhold i pandekagerne (uden olie):



Banan nicecream med mørk chokolade (3 små portioner) 
  • 280 g. banan i skiver
  • 20 g. mørk chokolade 
  • 1/2 tsk. lakridsgranulat
Bananskiverne fryses i et døgns tid. Bananerne tages ud af fryseren og så skal de ligge i 5 minutters tid før de stavblendes til is. Chokoladen hakkes og røres i isen sammen med lakridsgranulat. Serveres med det samme - kan ikke genfryses.  

Tip:
Nicecream kan varieres på mange måder. Der kan fx tilsættes frosne bær, nødder, rosiner, romessens, kaffe, lakridspulver og enhver type smagsgiver.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar