lørdag den 29. juni 2013

Fyldte portobellosvampe

Nu er der jo ikke rigtig sæson for portobellosvampe, men de kan godt købes alligevel.
Jeg elsker duften af svampe, hvidløg og løg, når det tilberedes sammen. Det dufter simpelthen så lækkert, og smager ligesådan.

Mængderne bestemmer du selv:

  • Portobellosvampe (champignon kan også bruges)
  • Feta
  • Løg
  • Hvidløg
  • Soya
  • Lidt rasp
  • Lidt olie til stegning
Stokken pilles ud af svampene og hakkes fint sammen med løg og hvidløg. Olien varmes på en pande og de hakkede stokke, løg og hvidløg brunes sammen med lidt soya. Fyldet tages af panden og blandes med smuldret feta og rasp. 
Fyldet stoppes i svampene og bages i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. 


Tip: portobellosvampe er meget kødfulde, og kan bruges erstatte en bøf i en vegetarburger. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar