onsdag den 10. februar 2016

Mexicansk kylling i fad med bønner og røde linser

Til 4 personer skal du bruge:
  • 1 peberfrugt - eller 1 dl majs
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 glas salsa
  • 1 dl ukogte røde linser (kan erstattes med flere ris)
  • 1 dl ukogte ris
  • 3 dl vand
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk salt og lidt peber  
  • 1 dåse kidneybønner (drænet)
  • 3 kyllingefileter 
  • 1 pose revet cheddarost (140 gram)
  • Evt. Forårsløg til pynt

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugt skæres i tern. Kyllingefilet skæres i mundrette stykker.
I et ovnfast fad (cirka 20x30) blandes alle ingredienserne nu sammen, kyllingestykkerne lægges øverst. Fadet tilberedes i ovnen i 40 minutter, hvorefter fadet tages ud, osten drysses på toppen og fadet stilles i ovnen i yderligere 5-10 minutter til osten er gylden. Retten kan serveres med salat og guacamole. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar