... Med kidneybønner. Måske tænker du aaaadder, men jeg lover dig for, at disse lækkerier smager virkelig godt! Og hver muffin indeholder 6 g protein og kun 100 kalorier.
Disse muffins smager bedst når de er afkølet og har stået på køl i nogen timer. Servér dem med en klat vaniljeskyr og friske bær.
8 muffins
1 dåse kidneybønner (eller sorte bønner eller limabønner)
4 medium æg
30 g kakaopulver
20 g kokosolie
1 tsk honning eller sukker
1 nip salt
1 tsk bagepulver
Flydende sødemiddel efter behov
Evt. Lidt usødet flydende vanilje eller pulver
Fremgangsmåde: bønnerne drænes for vand og skylles. Alle ingredienser blendes i foodprocessor og dejen smages til med flydende sødemiddel (jeg brugte cirka hvad der svarer til 50 g sukker)
Dejen hældes på muffinforme og bages på 180 grader varmluft i 20 minutter.
Disse muffins smager bedst når de er afkølet og har stået på køl i nogen timer. Servér dem med en klat vaniljeskyr og friske bær.
De skal opbevares på køl hvor de sagtens kan holde sig 3-4 dage. De kan også fryses.
Tip: lidt hakket mørk chokolade i dejen gør selvfølgelig disse muffins endnu bedre
Ingen kommentarer:
Send en kommentar