mandag den 1. juli 2013

Bønne-burritos

Mine yndlingsingredienser må nok siges at være hvidløg og chili, og derfor elsker jeg mexikansk mad. 
Her til aften lavede jeg disse lækre vegetariske bønne-burritos: 


Jeg brugte færdigkøbte tortillas. 
Fyldet består af:
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 3 fed hvidløg
  • Ca. 70 g. fedtfattig philadelphia 
  • Chili, koriander og spidskommen
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • Salat
  • Tomat 
  • Agurk
  • Lidt revet cheddar
Løg og peberfrugt skæres i små tern og hvidløg finthakkes. Olien varmes på en pande, og hvidløg og løg steges i et minuts tid. Peberfrugt tilsættes og det hele steges i cirka 5 minutter. Philadelphia lægges i små klatter på panden, og fyldet røres rundt til det smelter. Til sidst tilsættes kidneybønnerne og fyldet smages til med salt, peber og krydderier. 

Tortillas lunes i ovnen og fyldet lægges i og der toppes af med revet cheddar, salat, tomat og agurk. 

Serveres med salsa, guacamole eller ekstra salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar