onsdag den 31. juli 2013

Salsa

Salsa kan jo varieres i det uendelige. Det uundværlige er tomat, hvidløg, løg og chili. Denne gang ville jeg prøve at lave salsa af en dåse hakkede tomater, og det gik ganske godt.



  • 1 dåse hakkede tomater
  • En halv tomat
  • Et halvt løg
  • En kvart gul peberrugt
  • Halvandet fed hvidløg
  • Saften fra en halv lime
  • En halv rød chili (den nederste del, der ikke indeholder så mange frø)
  • Lidt frisk mynte og frisk koriander (en lille håndfuld i alt)
  • Salt og peber
  • Et drys sukker
Dåsen med hakkede tomater hældes i en blender. Jeg gav den kun et enkelt kort tryk, så der stadig var lidt chunks i. Tomat, løg og gul peber skæres i små tern. Hvidløg finthakkes. Det hele tilsættes tomatsaucen, og lime presses i. 
Chili, mynte og koriander finthakkes og blandes i, og salsaen smages til med salt, peber og sukker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar