Mine yndlingsingredienser må nok siges at være hvidløg og chili, og derfor elsker jeg mexikansk mad.
Her til aften lavede jeg disse lækre vegetariske bønne-burritos:
Jeg brugte færdigkøbte tortillas.
Fyldet består af:
- 1 dåse kidneybønner
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille løg
- 3 fed hvidløg
- Ca. 70 g. fedtfattig philadelphia
- Chili, koriander og spidskommen
- Salt og peber
- Olie til stegning
- Salat
- Tomat
- Agurk
- Lidt revet cheddar
Løg og peberfrugt skæres i små tern og hvidløg finthakkes. Olien varmes på en pande, og hvidløg og løg steges i et minuts tid. Peberfrugt tilsættes og det hele steges i cirka 5 minutter. Philadelphia lægges i små klatter på panden, og fyldet røres rundt til det smelter. Til sidst tilsættes kidneybønnerne og fyldet smages til med salt, peber og krydderier.
Tortillas lunes i ovnen og fyldet lægges i og der toppes af med revet cheddar, salat, tomat og agurk.
Serveres med salsa, guacamole eller ekstra salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar