11 stk.
Æg, mælk, øl salt og peber røres sammen i en skål. Spinat finthakkes og iblandes. Hvedemel piskes til konsistensen er rimelig tyk, og minder lidt om en solid omgang persillesovs i konsistens og udseende :-)
Steg pandekagerne i varm olie på en pande. Jeg lavede dem i den størrelse, at der var plads til 3, små tykke pandekager på én pande.
- 2 æg
- 1 dl. mælk
- 0,5 dl. øl
- 1 tsk. salt og lidt peber
- 100 g. optøet spinat (frossen kan overhældes med kogt vand, og vrides fri fra væsken)
- 130 g. hvedemel
- Olie til stegning
Topping:
- Romesco sauce (se opskrift her)
- 0,5 skive serrano pr. pandekage
- Lidt smuldret feta
- Tomat hakket fint i firkanter
- Evt. lidt finthakket løg
Æg, mælk, øl salt og peber røres sammen i en skål. Spinat finthakkes og iblandes. Hvedemel piskes til konsistensen er rimelig tyk, og minder lidt om en solid omgang persillesovs i konsistens og udseende :-)
Steg pandekagerne i varm olie på en pande. Jeg lavede dem i den størrelse, at der var plads til 3, små tykke pandekager på én pande.
Pandekagerne serveres med romescosauce, serranoskinke, tomat, løg og feta.
Tips:
.1 I stedet for romescosauce kan du evt. bruge basilikumpesto, tomatpesto eller min myntepesto eller tomatdip.
.2 Du kan bruge laks i stedet for serranoskinke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar